You are currently viewing Fenyves Konferencia-Wellness Hotel Baktalórántháza
Fenyves Konferencia-Wellness Hotel Baktalórántháza

Fenyves Konferencia-Wellness Hotel Baktalórántháza

  • Post category:Szállodák

Néhány mondatban megpróbáljuk bemutatni szállodánkat. 1963-ban született meg az ötlet egy vendéglátó egység kialakítására Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében, egy 460 hektár természetvédelmi erdő közepén. Talán nem nagy túlzás azt állítani, hogy a 19880-as évek gasztronómiai fellegvára volt éttermünk.

AA vendég centrikus személyzet és a házias ízek, majd a minőségi szállás csábította és csábítja ma is a vendégkört. Az épület az eredeti állapothoz képest több modernizáláson, bővítésen esett át. Vonzereje a folyamatosan bővülő szolgáltatások mellett még mindig a szépségében és természet központi fekvésében rejlik.

Vállalati konferenciák, ebédek, kisebb nagyobb meetingek és esküvők közkedvelt színhelye lett a 2002-ben új arcot öltött idegenforgalmi központ. A népszerűsége nem a véletlennek köszönhető, mivel a központi fekvés, a közelben élményt kínáló erdő, a megszámlálhatatlan túra és vadászati lehetőség, a biztonságos és árnyékos parkoló, a kellemes mediterrán környezet, az európai igényekhez mért szálloda és nem utolsó sorban a kitűnő levegő mind olyan tényezők, amelyek jogosan teszik kiemelkedő szállodává a Fenyves Konferencia-Wellness Hotelt.

Nyíregyházától mindössze 27 km-re, míg az M3-as autópályától 18 km-re található a szálloda. A hotel elnevezése mindent pontosan megjelöl. Elsősorban mindent megteszünk a vendégeink gondatlan és felhőtlen szórakozásáért. Az sem elhanyagolható, hogy itt finom ételt, remek kvártélyt kap a betérő, továbbá ami nagyon fontos és nagy kincs a mai világban: a Jó szót!

Tőlünk megtudhatja többek között azt is, hogy mire érdemes időt fordítani a környéken. Csillagtúrák, kalandok, kastélynézők várják az ide látogatókat, hogy minden nap élményekben gazdag óráit követően megfáradva térjenek vissza a kényelmes szobákba.

A leírtakért referenciával szolgálhat sok ezer vendég, akik vitték és mindig is viszik magukkal a kincset, a Máriapócsi bazilika képét, nemességét, Nyírbátor gótikáját, barokk oltárának arany csodálatát s az őket fogadó és kalauzoló szabolcsi nyírségi emberek szívességét, vendégszeretetét.

Fenyves Konferencia-Wellness Hotel kapcsolat

Telefon +36 42 55 00 11, +36 42 55 00 12

Cím: Baktalórántháza 41.sz fő úton a 27 km kő