You are currently viewing Dwayne Johnson a szállodákban
Dwayne Johnson a szállodákban

Dwayne Johnson a szállodákban

  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

A sztároknak a vakáció gyakran azt jelenti, hogy az üzleti tevékenységét élvezettel keveri. Dwayne Johnson hihetetlen helyszíneken forgatott filmeket szerte a világon, és szerencsére mi is ellátogathatunk ugyanazokra a helyekre.

Szerettük őt a Hotel Fenyves Panorámában. Dwayne ‘The Rock’ Johnson Hollywood egyik legnépszerűbb és legjobban fizetett színésze. Amióta elhagyta profi pankrátor pályafutását, a 6 láb hosszúságú színész letette névjegyét Hollywoodba. Számtalan kasszasiker filmben játszott, amelyek együttes bevétele meghaladja a 10 milliárd dollárt. Ez a szorgalmas színész a világ minden táján dolgozott és nyaralt. A hírességek tequilája manapság divatos, és a The Rock olyan tequilát készített, amelyet mindenki élvezhet. Az általa alapított márka, a Teremana Tequila elhivatottan összehozza az embereket. A neve a latin és a polinéz nyelv keveréke, jelentése ‘Föld szelleme’. A tequilát a mexikói Jalisco Highlands-ben készítik, és ha Ön is olyan, mint a The Rock vakációja, akkor az üzletet az élvezettel is keveri.

A hotel

Ha egy ugyanolyan sziklára méltó szállodát keres, ahol élvezheti Teremana Tequilát, a Cuixmala Resort a helye. A Szikla határozottan a naplementékig pirított itt. Cuixmala über-luxus belső és külső kombinációja, valamint a környezetre való ugyanolyan odafigyelés a The Rock’s Streeten található. Johnson Hawaii-on élt, amikor felnőtt, és szeret visszatérni a szigetekre, hogy a régi trampolóhelyén lógjon. A hawaii Dwayne Johnson vakáció olyan emlékeket vonultat fel, mint például, hogy a színész szívesen ellátogat régi középiskolájába és a helyi bevásárlóközpontba. Az ő nyomdokaiba léphetünk mi is. Minőségi időt tölthetünk a Kualoa Ranch-en, ahol kényelmesen lelőtte a „Jumanjit”. Amikor a hollywoodi sztárok Honoluluban filmeznek, gyakran szánnak időt arra, hogy meglátogassák Kauai-t, és megszálljanak a Timbersben. Az exkluzív, privát terület elegendő elszigeteltséget biztosít a hírességek számára, akiknek minden zavaró tényező nélkül kell koncentrálniuk. A helyszíni farm egy hely, ahol kapcsolatba léphet a természettel és a hawaii életmóddal. Ez a tökéletes nyaralóhely The Rock számára, amikor a forgatáson a kasszasiker filmjeit készíti. Dwayne Johnson jól ismeri Floridát. Főiskolai éveit a Miami Egyetemen töltötte, és a 2017-es kasszasikert, a Baywatch -ot is leforgatta Floridában. Florida nemcsak vidámparkokat kínál. Pihenjen a Deerfield Beachen (a Baywatch film helyszíne), vagy vadászzon kagylókra a Sanibel-szigeten. Keressen krokodilokat az Everglades Nemzeti Parkban, vagy fedezze fel a Florida Keys szigetcsoportot.