Kapcsolat

Cégadatok

Hotel Fenyves Panoráma***
Cím: 7625 Pécs, Szőlő utca 64.
Tel.: +36 72 211 429  +3630 4985068
Tel./Fax.: +36 72 315 996
E-mail: hotel@hotelfenyves.hu és info@hotelfenyves.hu
GPS: N46.087902-E18.227212
Skype: hotelfenyves2

 

Hogy találhat ránk?

Személygépkocsival:

  • a főpályaudvarról: A Szabadság úton haladunk egyenesen fölfelé a Zsolnay szoborig, innentől a második kihajtón kilépünk a körforgalomból és haladunk egyenesen a Rákóczi úton a Kórház tér felé. Itt a lámpás kereszteződésnél jobbra kanyarodunk és haladunk tovább felfelé a várfal mentén a Klimó György úton. Jobbra tekintve a Barbakánt látjuk. Ezután következik a Barbakán tér és egy körforgalom, ahol az első kihajtónál haladunk tovább az Aradi vértanúk útján. Az alagút előtt a lámpánál balra kanyarodunk a Hunyadi útra. Innentől két út ajánlott. 1. az alagúttól a Hunyadi úton (szerpentin) végig, elhaladni a Da Vinci Klinika előtt, majd 50 méter múlva a Kikelet szálló utáni útkereszteződésben jobbra lefelé hajtunk a Szőlő utcán. Szállodánkat bal kéz felől találja. 2. A Magaslati úton a Pálosok templom elhagyása után az első utca balra a Szőlő utca, ezen egyenesen felfelé végig, majd szállodánk jobb kéz felől található.
  • a 6-os főúton Budapest felől: Pécsre beérkezve a Pécsváradi úton haladunk a belváros felé egyenesen a főúton. Közben elérjük a Zsolnay negyedet, gyárépületet és haladunk tovább egyenesen a Pécsváradi út folytatásán, amit Zsolnay Vilmos útnak hívnak, egészen addig, amíg a 48-as térre nem érünk. Itt található egy Shell tankoló, Mc Donalds, a városi könyvtárunk. Ennél a lámpás kereszteződésnél jobbra fordulunk és haladunk felfelé a Lánc utcán a Mecsek oldal / Tv Torony felé. Elhagyjuk az Ágoston teret és haladunk felfelé az úton, majd átmegyünk az alagút alatt. Következik egy lámpás kereszteződés, ahol jobba kanyarodunk. Innentől két út ajánlott. 1. az alagúttól a Hunyadi úton (szerpentin) végig, elhaladni a Da Vinci Klinika előtt, majd 50 méter múlva a Kikelet szálló utáni útkereszteződésben jobbra lefelé hajtunk a Szőlő utcán. Szállodánkat bal kéz felől találja. 2. A Magaslati úton a Pálosok templom elhagyása után az első utca balra a Szőlő utca, ezen egyenesen felfelé végig, majd szállodánk jobb kéz felől található.

 

 

Helyi tömegközlekedéssel (autóbusz):

Járatok

34-es, 35-ös, 35y (leszállóhely: Hotel Kikelet) A buszmegállótól lefelé sétálunk 250 métert a Szőlő utcán. A Hotel Fenyves Panoráma az utca bal oldalán található.

31-es, 32y, 33-as (leszállóhely: Szőlő utca) Innen egyenesen felsétálunk a Szőlő utcán. Szállodánk a buszmegállótól 300 méterre helyezkedik el az utca jobb oldalán.